Fingerslinga, handslinga, bågrem, kikarrem, blixtlåsförlängare & båghållare

Jag som gör dessa olika slingor heter Miranda Strimark, ordförande i Örebro Bågskytteklubb Jaktpilen. Vinsten från dessa går till bland annat kostnaden för ArcRez.

Har Swish som det går att betala till, 0708821109.

Det finns också en Facebooksida för mina slingor, ArcRez Slings. Man kan beställa av mig antigen att skicka meddelande till mig på den sidan eller via mail, miranda snabela strimark punkt se.

Gjorda slingor mm.

Fingerslinga:
Fingerslinga i olika färger. Standardlängd är 12-13 cm (invändigt mått), vilket passar de flesta, men om annan längd önskas så är det inga problem, knutstopp (min 12 cm då det blir svårt att få inte fingrarna annars) går att få med alla färger samt så går det att kombinera olika färger på slingan och knutarna (se bilder) och knutstoppet sitter åt mer runt fingrarna. Slutar göra plaststopp då de sitter åt sämre runt slingan och därigenom flyttar sig mellan varje skott vilket inte är bra kvalite tycker jag.

Knutstopp 30:- st

Handslinga:
En sån man sätter fast runt handleden, sen drar framförstocken och fäster på motsatt sida handleden, kan liksom fingerslingor väljas olika färger på snöret och knutarna, finns med karbinhake (röda slingan) eller snäpplås (svarta slingan).

50:- st

Bågrem:
En sån man sätter fast i bågen, kan liksom fingerslingor väljas olika färger på snörena.

Enkel 70:- st
Förstärkt rem 90:- st (bredare mot handen)

Kikarrem:
Man sätter den på kikaren så kan man gå runt med den runt axeln istället för att ha i ryggsäcken eller i bältet, kan liksom fingerslingor väljas olika färger på snörena.

Prisex: Om hela remmen är 105 cm lång, så blir enkel 90 cm på det (7,5 cm enbart snöre i varje ända), om det ska vara förstärkt med så tillkommer kostnaden för det (beroende på längd man vill ha på det förstärkta).

Enkel: 15:-/dm
Förstärkt: + 18:-/dm
  

Blixtlåsförlängare:
Man sätter den blixtlåsen man har, blir mera att ta tag i för att öppna och stänga, kan liksom fingerslingor väljas i max 2 olika färger på snörena (eller bara i en färg om man vill).

10:- st
  

Båghållare:
Båghållare i svart läder, böjbara krokar för att anpassa till ens egen båge. Används främst i skogen av sikteslösa bågar.

150:- st

Färger

Beige, nr 1

Beigemelerad, nr 2

Blå, nr 3

Blå - mörk, nr 4

Blåmelerad, nr 5

Brun, nr 6

Cerise, nr 7

Grön, nr 9

Grön - neon, nr 10

Grön - Oliv ljus, nr 32

Grön - Oliv mörk, nr 30

Grön/vit/svart, nr 34

Grönmelerad, nr 11

Gul - gyllene, nr 12

Gul - neon, nr 13

Gul/grön - ljus, nr 14

Gul/Grön - mörk, nr 15

Lila, nr 16

Lila - stark, nr 17

Lilamelerad, nr 18

Neongul/vit/svart, nr 33

Orange - neon, nr 19

Orange/Svart/Vit, nr 20

Regnbåge, nr 21

Rosa - ljus, nr 35

Rosa - neon, nr 22

Rosamelerad, nr 23

Röd, nr 24

Röd/Svart, nr 25

Svart, nr 31

Turkos, nr 26

Turkos/Vit, nr 27

Vit, nr 28

Vit/Grå/Svart, nr 29